Ecodesign.com.gr Logo Light
Η Δική μας Ποιότητα

Η λειτουργία μας προσπαθεί να ενισχύσει την αίσθηση του περιβάλλοντος, της ταυτότητας και της σχέσης μας με τους άλλους και τους φυσικούς χώρους που κατοικούμε, είτε είναι άγριοι είτε κατασκευασμένοι από τον άνθρωπο.

Επικοινωνήστε εδώ

  I am interested for:

  Όροι & Προϋποθέσεις

  Τελευταία ενημέρωση: 22-11-2021

  1. Εισαγωγή

  Καλώς ήλθατε στο ECO-DESIGN Ε.Ε. (“Εταιρεία”, “εμείς”, “μας”, “εμείς”)!

  Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών («Όροι», «Όροι Παροχής Υπηρεσιών») διέπουν τη χρήση από μέρους σας του ιστότοπού μας που βρίσκεται στη διεύθυνση ecodesign.com.gr (μαζί ή μεμονωμένα «Υπηρεσία») που λειτουργεί από την ECO-DESIGN Ε.Ε..

  Η Πολιτική Απορρήτου μας διέπει επίσης τη χρήση της Υπηρεσίας μας από εσάς και εξηγεί πώς συλλέγουμε, προστατεύουμε και αποκαλύπτουμε πληροφορίες που προκύπτουν από τη χρήση των ιστοσελίδων μας.

  Η συμφωνία σας μαζί μας περιλαμβάνει αυτούς τους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου μας («Συμφωνίες»). Αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τις Συμφωνίες και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτές.

  Εάν δεν συμφωνείτε (ή δεν μπορείτε να συμμορφωθείτε) με τις Συμφωνίες, τότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία, αλλά ενημερώστε μας επικοινωνώντας μαζί μας εδώ, ώστε να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση. Αυτοί οι Όροι ισχύουν για όλους τους επισκέπτες, χρήστες και άλλους που επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσουν την Υπηρεσία.

  2. Επικοινωνίες

  Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία μας, συμφωνείτε να εγγραφείτε σε ενημερωτικά δελτία, υλικό μάρκετινγκ ή προωθητικό υλικό και άλλες πληροφορίες που ενδέχεται να στείλουμε. Ωστόσο, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς ακολουθώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ή επικοινωνώντας μαζί μας εδώ.

  3. Διαγωνισμοί, κληρώσεις και προσφορές

  Τυχόν διαγωνισμοί, κληρώσεις ή άλλες προωθητικές ενέργειες (συλλογικά, “Προσφορές”) που διατίθενται μέσω της Υπηρεσίας ενδέχεται να διέπονται από κανόνες που είναι ξεχωριστοί από αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών. Εάν συμμετέχετε σε οποιεσδήποτε Προσφορές, διαβάστε τους ισχύοντες κανόνες καθώς και την Πολιτική Απορρήτου μας. Εάν οι κανόνες για μια Προώθηση έρχονται σε αντίθεση με αυτούς τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών, θα ισχύουν οι κανόνες Προώθησης.

  4. Περιεχόμενο

  Το περιεχόμενο που βρίσκεται σε ή μέσω αυτής της Υπηρεσίας αποτελεί ιδιοκτησία της ECO-DESIGN Ε.Ε. ή χρησιμοποιείται με άδεια. Δεν επιτρέπεται η διανομή, τροποποίηση, μετάδοση, επαναχρησιμοποίηση, λήψη, αναδημοσίευση, αντιγραφή ή χρήση του εν λόγω Περιεχομένου, εν όλω ή εν μέρει, για εμπορικούς σκοπούς ή για προσωπικό όφελος, χωρίς ρητή προηγούμενη γραπτή άδεια από εμάς.

  5. Απαγορευμένες Χρήσεις

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία μόνο για νόμιμους σκοπούς και σύμφωνα με τους Όρους. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία:

  0.1. Με οποιονδήποτε τρόπο παραβιάζει οποιαδήποτε ισχύουσα εθνική ή διεθνή νομοθεσία ή κανονισμό.

  0.2. Με σκοπό την εκμετάλλευση, τη βλάβη ή την απόπειρα εκμετάλλευσης ή βλάβης ανηλίκων με οποιονδήποτε τρόπο με την έκθεσή τους σε ακατάλληλο περιεχόμενο ή με άλλο τρόπο.

  0.3. Για τη μετάδοση ή την εξασφάλιση της αποστολής οποιουδήποτε διαφημιστικού ή προωθητικού υλικού, συμπεριλαμβανομένων οποιασδήποτε «άχρηστης αλληλογραφίας», «αλυσιδωτής επιστολής», «ανεπιθύμητης αλληλογραφίας» ή οποιασδήποτε άλλης παρόμοιας πρόσκλησης.

  0.4. Για να πλαστοπροσωπήσετε ή να προσπαθήσετε να μιμηθείτε την Εταιρεία, έναν υπάλληλο της Εταιρείας, έναν άλλο χρήστη ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα.

  0,5. Με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει τα δικαιώματα άλλων ή με οποιονδήποτε τρόπο είναι παράνομος, απειλητικός, δόλιος ή επιβλαβής ή σε σχέση με οποιονδήποτε παράνομο, παράνομο, δόλιο ή επιβλαβή σκοπό ή δραστηριότητα.

  0.6. Για να εμπλακούμε σε οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά που περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση ή την απόλαυση της Υπηρεσίας από οποιονδήποτε, ή η οποία, όπως προσδιορίζεται από εμάς, μπορεί να βλάψει ή να προσβάλει την Εταιρεία ή τους χρήστες της Υπηρεσίας ή να τους εκθέσει σε ευθύνη.

  Επιπλέον, συμφωνείτε να μην:

  0.1. Χρησιμοποιήστε την Υπηρεσία με οποιονδήποτε τρόπο που θα μπορούσε να απενεργοποιήσει, να επιβαρύνει υπερβολικά, να βλάψει ή να επηρεάσει την Υπηρεσία ή να παρέμβει στη χρήση της Υπηρεσίας από οποιοδήποτε άλλο μέρος, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς τους να συμμετέχουν σε δραστηριότητες σε πραγματικό χρόνο μέσω της Υπηρεσίας.

  0.2. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε ρομπότ, spider ή άλλη αυτόματη συσκευή, διαδικασία ή μέσο για πρόσβαση στην Υπηρεσία για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης ή της αντιγραφής οποιουδήποτε υλικού στο Service.

  0.3. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε μη αυτόματη διαδικασία για την παρακολούθηση ή αντιγραφή οποιουδήποτε υλικού στην Υπηρεσία ή για οποιονδήποτε άλλο μη εξουσιοδοτημένο σκοπό χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.

  0.4. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε συσκευή, λογισμικό ή ρουτίνα που παρεμποδίζει τη σωστή λειτουργία της Υπηρεσίας.

  0,5. Εισαγάγετε ιούς, δούρειους ίππους, σκουλήκια, λογικές βόμβες ή άλλο υλικό που είναι κακόβουλο ή τεχνολογικά επιβλαβές.

  0.6. Προσπαθήστε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, να παρέμβετε, να καταστρέψετε ή να διακόψετε οποιοδήποτε τμήμα της Υπηρεσίας, τον διακομιστή στον οποίο είναι αποθηκευμένη η Υπηρεσία ή οποιονδήποτε διακομιστή, υπολογιστή ή βάση δεδομένων που είναι συνδεδεμένος με την Υπηρεσία.

  0,7. Υπηρεσία επίθεσης μέσω επίθεσης άρνησης υπηρεσίας ή κατανεμημένης επίθεσης άρνησης υπηρεσίας.

  0,8. Κάντε οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να βλάψει ή να παραποιήσει την αξιολόγηση της Εταιρείας.

  0,9. Διαφορετικά προσπαθήστε να παρέμβετε στη σωστή λειτουργία του Service.

  6. Αναλύσεις

  Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την παρακολούθηση και ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

  7. Καμία χρήση από ανηλίκους

  Η υπηρεσία προορίζεται μόνο για πρόσβαση και χρήση από άτομα ηλικίας τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) ετών. Με την πρόσβαση ή τη χρήση της Υπηρεσίας, εγγυάστε και δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) ετών και έχετε την πλήρη εξουσία, το δικαίωμα και την ικανότητα να συνάψετε αυτήν τη συμφωνία και να συμμορφώνεστε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις των Όρων. Εάν δεν είστε τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) ετών, σας απαγορεύεται τόσο η πρόσβαση όσο και η χρήση της Υπηρεσίας.

  8. Πνευματική Ιδιοκτησία

  Η υπηρεσία και το αρχικό της περιεχόμενο (εξαιρουμένου του Περιεχομένου που παρέχεται από τους χρήστες), οι δυνατότητες και η λειτουργικότητά της είναι και θα παραμείνουν αποκλειστική ιδιοκτησία της ECO-DESIGN Ε.Ε. και των δικαιοπαρόχων της. Η υπηρεσία προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα και άλλους νόμους ξένων χωρών. Τα εμπορικά μας σήματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της ECO-DESIGN Ε.Ε..

  9. Πολιτική πνευματικών δικαιωμάτων

  Σεβόμαστε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των άλλων. Αποτελεί πολιτική μας να απαντάμε σε οποιονδήποτε ισχυρισμό ότι το Περιεχόμενο που δημοσιεύεται στην Υπηρεσία παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (“Παραβίαση”) οποιουδήποτε προσώπου ή οντότητας.

  Εάν είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων ή εξουσιοδοτημένοι εκ μέρους κάποιου και πιστεύετε ότι το έργο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα έχει αντιγραφεί με τρόπο που συνιστά παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, υποβάλετε την αξίωσή σας επικοινωνώντας μαζί μας εδώ, με τη γραμμή θέματος: “Παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων” και συμπεριλάβετε στην αξίωσή σας μια λεπτομερή περιγραφή της φερόμενης παραβίασης όπως περιγράφεται παρακάτω, στην ενότητα “Ειδοποίηση DMCA και διαδικασία για αξιώσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων”

  Μπορεί να θεωρηθείτε υπεύθυνοι για ζημίες (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων και των αμοιβών δικηγόρων) για ψευδείς δηλώσεις ή κακοπιστίες σχετικά με την παραβίαση οποιουδήποτε Περιεχομένου που βρίσκεται στην Υπηρεσία και/ή μέσω της Υπηρεσίας στα πνευματικά σας δικαιώματα.

  10. Ειδοποίηση DMCA και διαδικασία για αξιώσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

  Μπορείτε να υποβάλετε μια ειδοποίηση σύμφωνα με τον Νόμο για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή (DMCA) παρέχοντας στον αντιπρόσωπό μας για τα πνευματικά δικαιώματα τις ακόλουθες πληροφορίες γραπτώς (βλ. 17 U.S.C 512(c)(3) για περισσότερες λεπτομέρειες):

  0.1. ηλεκτρονική ή φυσική υπογραφή του ατόμου που είναι εξουσιοδοτημένο να ενεργεί για λογαριασμό του κατόχου του συμφέροντος των πνευματικών δικαιωμάτων·

  0.2. μια περιγραφή του έργου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα που ισχυρίζεστε ότι έχει παραβιαστεί, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης URL (δηλαδή της διεύθυνσης ιστοσελίδας) της τοποθεσίας όπου υπάρχει το έργο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή ενός αντιγράφου του έργου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα·

  0.3. αναγνώριση της διεύθυνσης URL ή άλλης συγκεκριμένης τοποθεσίας στην Υπηρεσία όπου βρίσκεται το υλικό που ισχυρίζεστε ότι παραβιάζει·

  0.4. τη διεύθυνσή σας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email σας·

  0,5. μια δήλωσή σας ότι πιστεύετε καλή τη πίστη ότι η αμφισβητούμενη χρήση δεν είναι εξουσιοδοτημένη από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων, τον αντιπρόσωπό του ή τον νόμο·

  0.6. μια δήλωσή σας, που έγινε με την ποινή της ψευδορκίας, ότι οι παραπάνω πληροφορίες στην ειδοποίησή σας είναι ακριβείς και ότι είστε ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ή εξουσιοδοτημένος να ενεργείτε για λογαριασμό του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο πνευματικών δικαιωμάτων επικοινωνώντας μαζί μας εδώ.

  11. Αναφορά σφαλμάτων και ανατροφοδότηση

  Μπορείτε να μας παρέχετε είτε απευθείας επικοινωνώντας μαζί μας εδώ είτε μέσω ιστοτόπων και εργαλείων τρίτων, πληροφορίες και σχόλια σχετικά με σφάλματα, προτάσεις για βελτιώσεις, ιδέες, προβλήματα, παράπονα και άλλα θέματα που σχετίζονται με την Υπηρεσία μας (“Σχόλια”). Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι: (i) δεν πρέπει να διατηρήσετε, να αποκτήσετε ή να διεκδικήσετε οποιοδήποτε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλο δικαίωμα, τίτλο ή συμφέρον για ή για την Ανατροφοδότηση. (ii) Η εταιρεία μπορεί να έχει ιδέες ανάπτυξης παρόμοιες με την Ανατροφοδότηση. (iii) Τα σχόλια δεν περιέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες ή αποκλειστικές πληροφορίες από εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος. και (iv) Η Εταιρεία δεν έχει καμία υποχρέωση εμπιστευτικότητας σε σχέση με τα σχόλια. Σε περίπτωση που η μεταβίβαση της ιδιοκτησίας στα Σχόλια δεν είναι δυνατή λόγω της ισχύουσας υποχρεωτικής νομοθεσίας, παραχωρείτε στην Εταιρεία και στις θυγατρικές της ένα αποκλειστικό, μεταβιβάσιμο, αμετάκλητο, δωρεάν, υπό αδειοδότηση, απεριόριστο και διαρκές δικαίωμα χρήσης ( συμπεριλαμβανομένης της αντιγραφής, τροποποίησης, δημιουργίας παράγωγων έργων, δημοσίευσης, διανομής και εμπορευματοποίησης) Σχόλια με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό.

  12. Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

  Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων ή υπηρεσίες που δεν ανήκουν ή ελέγχονται από την ECO-DESIGN Ε.Ε..

  Η ECO-DESIGN Ε.Ε. δεν έχει κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστοσελίδων ή υπηρεσιών τρίτων. Δεν εγγυόμαστε τις προσφορές οποιασδήποτε από αυτές τις οντότητες/άτομα ή τις ιστοσελίδες τους.

  ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Ή ΥΠΕΥΘΥΝΗ, ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ Ή ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ Ή ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ, ΑΜΕΣΑ Ή ΣΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΤΟΙΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ.

  ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΤΡΙΤΩΝ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.

  13. Αποποίηση Εγγύησης

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΒΑΣΗ “ΩΣ ΕΧΕΙ” ΚΑΙ “ΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ”. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Ή ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Ή ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

  ΟΥΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΥΝΔΕΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ Ή ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ή ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙ Ή ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΛΗΡΩΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή Ο ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΟΥΣ Ή ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΛΑΒΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΝΟΜΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΩΣΤΕ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ, ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ.

  ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

  14. Περιορισμός Ευθύνης

  ΕΚΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΟΥΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΒΛΑΒΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΜΕΣΗ, ΤΙΜΩΡΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΗ, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ Ή ΣΥΝΕΠΕΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΡΗ ΖΗΜΙΑ, ΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, Ή ΣΕ ΔΙΚΑΣΙΑ Ή ΣΕ ΕΦΕΣΗ, ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΙΑ Ή ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΓΩΓΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΑΜΕΛΕΙΑ Ή ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΚΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ Ή ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ, ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ Ή ΤΟΠΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΚΑΝΟΝΩΝ Ή ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΕΥΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, . ΕΚΤΟΣ ΟΣΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΕΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ/Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΙΜΩΡΙΚΗΣ, ΣΥΜΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ Ή ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ Ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

  15. Τερματισμός

  Μπορούμε να τερματίσουμε ή να αναστείλουμε τον λογαριασμό σας και να εμποδίσουμε την πρόσβαση στην Υπηρεσία αμέσως, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ευθύνη, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς περιορισμό, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, μιας παραβίασης των Όρων.

  Εάν επιθυμείτε να τερματίσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε απλώς να διακόψετε τη χρήση της Υπηρεσίας.

  Όλες οι διατάξεις των Όρων που από τη φύση τους θα πρέπει να επιβιώσουν μετά τον τερματισμό θα επιβιώσουν, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των διατάξεων ιδιοκτησίας, των δηλώσεων αποποίησης εγγύησης, της αποζημίωσης και των περιορισμών ευθύνης.

  16. Ισχύον Δίκαιο

  Οι παρόντες Όροι θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της ΕΛΛΑΔΑΣ, οι οποίοι διέπουν το δίκαιο που εφαρμόζεται στη συμφωνία χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η σύγκρουση νόμων.

  Η αποτυχία μας να επιβάλουμε οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη αυτών των Όρων δεν θα θεωρηθεί παραίτηση από αυτά τα δικαιώματα. Εάν οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων κριθεί άκυρη ή μη εκτελεστή από το δικαστήριο, οι υπόλοιπες διατάξεις των παρόντων Όρων θα παραμείνουν σε ισχύ. Αυτοί οι Όροι αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ μας σχετικά με την Υπηρεσία μας και αντικαθιστούν και αντικαθιστούν τυχόν προηγούμενες συμφωνίες που μπορεί να είχαμε μεταξύ μας σχετικά με την Υπηρεσία.

  17. Αλλαγές στην υπηρεσία

  Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε ή να τροποποιήσουμε την Υπηρεσία μας και οποιαδήποτε υπηρεσία ή υλικό παρέχουμε μέσω της Υπηρεσίας, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια χωρίς προειδοποίηση. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι εάν για οποιονδήποτε λόγο το σύνολο ή μέρος της Υπηρεσίας δεν είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή ή για οποιαδήποτε περίοδο. Κατά καιρούς, ενδέχεται να περιορίζουμε την πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας ή σε ολόκληρη την Υπηρεσία σε χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των εγγεγραμμένων χρηστών.

  18. Τροποποιήσεις Όρων

  Μπορούμε να τροποποιήσουμε τους Όρους ανά πάσα στιγμή δημοσιεύοντας τους τροποποιημένους όρους σε αυτόν τον ιστότοπο. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά αυτούς τους Όρους.

  Η συνεχής χρήση της Πλατφόρμας μετά την δημοσίευση των αναθεωρημένων Όρων σημαίνει ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές. Αναμένεται να ελέγχετε συχνά αυτήν τη σελίδα, ώστε να γνωρίζετε τυχόν αλλαγές, καθώς είναι δεσμευτικές για εσάς.

  Συνεχίζοντας την πρόσβαση ή τη χρήση της Υπηρεσίας μας μετά την έναρξη ισχύος οποιωνδήποτε αναθεωρήσεων, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους αναθεωρημένους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με τους νέους όρους, δεν είστε πλέον εξουσιοδοτημένοι να χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία.

  19. Παραίτηση και Διαχωρισιμότητα

  Καμία παραίτηση από την Εταιρεία από οποιονδήποτε όρο ή προϋπόθεση που ορίζεται στους Όρους δεν θα θεωρείται ως περαιτέρω ή συνεχιζόμενη παραίτηση από αυτόν τον όρο ή προϋπόθεση ή παραίτηση από οποιονδήποτε άλλο όρο ή προϋπόθεση και οποιαδήποτε αποτυχία της Εταιρείας να διεκδικήσει δικαίωμα ή διάταξη βάσει των Όρων δεν συνιστά παραίτηση από τέτοιο δικαίωμα ή διάταξη.

  Εάν οποιαδήποτε διάταξη των Όρων κριθεί από δικαστήριο ή άλλο δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας ως άκυρη, παράνομη ή ανεφάρμοστη για οποιονδήποτε λόγο, αυτή η διάταξη θα καταργηθεί ή θα περιοριστεί στον ελάχιστο βαθμό ώστε οι υπόλοιπες διατάξεις των Όρων να συνεχίσουν να ισχύουν πλήρως και αποτέλεσμα.

  20. Αναγνώριση

  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΝΑΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

  21. Επικοινωνήστε μαζί μας

  Στείλτε τα σχόλιά σας, τα σχόλιά σας, τα αιτήματα για τεχνική υποστήριξη επικοινωνώντας μαζί μας εδώ.